170924-huelva-men-web-msj-024

Worldcup Huelva

Zwemmen ging goed en lekker en na de 1500 in zee kwam ik met de kop uit het water.
Op fiets kwam het snel tot een kopgroep van 11 waar is goed werd samen gewerkt! In het 20 km verbindingsstuk kwam de voorsprong uit tot 1 minuut. Tijdens de 4 plaatselijke technische rondes in Huelva konden we weg blijven en gaven niet heel veel weg.
Als eerste raasde ik t2 in en was ik klaar om met het lopen er wat moois van te maken! Maar net zoals laatste wedstrijden al vaker gebeurd kreeg ik weer zijsteken… Ik kreeg dit niet goed onder controle in de 10 km. Met een qua gevoel slechtste run van het seizoen kwam ik als 33e over de finish.
Balen dat ik lopend het er vandaag niet uitkreeg, want voelde me sterk! Ook al finish hier onder mijn startnummer en binnen de punten is 33e een echte sh’t plaats dan… Zwemmen was sterk en fietsen ging echt goed en dat dan nu ook meenemen. Met lopen nu leren hoe de zijsteken controleerbaar worden! Net als vorig jaar nog 2 worldcup races om de puntjes op de i te krijgen: 28 oktober in Tongyeong (Korea) en 4 november in Miyasaki (Japan) !! #donaldgoesasia