persoonlijke sponsoren

 
 

teams

 

NTC triathlon Sittard

Het Nationaal Triathlon Trainingscentrum (NTC) is in oktober 2007 van start gegaan en biedt getalenteerde triatleten de mogelijkheid om wonen, studeren en het beoefenen van topsport te combineren.

Met ondersteuning van NOC*NSF, provincie Limburg, gemeenten binnen de Sportzone, Topsport Limburg met haar partners, sponsors en de NTB is het topsport programma doorontwikkeld. Voor Olympisch Triathlon zijn er trainingsgroepen en coaches voor de gehele leerlijn van junioren weekendopleiding, Regionaal weekopleiding (RTC), nationaal weekopleiding (NTC) en de Olympische kernploeg (NTC).

SMO-specialized triathlon team

Met ingang van seizoen 2007 hebben enkele beloftevolle triatleten uit het Meetjesland hun krachten gebundeld in een splinternieuw triatlonteam: het SMO-Triatlon Team. Aangezien een team meer uitstraling heeft dan een individueel gesponserde atleet kwamen de Meetjeslandse atleten en entourage op het idee om gezamenlijk een team op te richten.

DAVILEX triathlonteam

Het DAVILEX triatlonteam valt onder de Stichting Bevordering Duursport Nederland (SBDN)

De primaire doelstelling van de stichting is om atleten te ondersteunen bij de stap van ‘talent’ naar ‘topper’. Hieraan wordt invulling gegeven door de ondersteuning van jonge atleten bij de ontwikkeling naar de nationale top op de Olympische afstand en de ondersteuning va jonge senioren bij de ontwikkeling naar de top op de lange afstand.

De ondersteuning gebeurt door, met behulp van diverse sponsors, een zo compleet mogelijk pakket aan materialen, voeding, trainingstechnische en medische begeleiding aan te bieden. Verder wordt in de teamomgeving bijgedragen aan een uitwisseling van ervaringen tussen atleten en begeleiding die het prestatieniveau ten goede komen.

Justtri team

Wie is Justtri.nl?
Justtri.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in Nederland. We werken met sporters voor sporters. De webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die onze sporters hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding in de (duur)sport.

Wij zorgen voor gunstige prijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continu werken we aan het voordeel voor onze klanten. Service is waar wij voorstaan. Product niet op voorraad maar wel snel nodig? Wij regelen het voor u. Een pakket is onze service, geen voeding meer hebben komt bij ons niet voor. Door middel van een reminder weet u voortijdig dat uw voorraad bijna op is. Dus nooit meer met lege handen, zodat u voor de wedstrijddag altijd goed voorbereid bent.